
Αποφυλακίζεται ο μεγιστάνας των ΜΜΕ της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Γκουζίνσκι
Την αποφυλάκιση με την επιβολή περιοριστικών όρων από τις φυλακές Κορυδαλλού του Ρωσοεβραίου μεγιστάνα Βλαντιμίρ Γκουζίνσκι διέταξε την Παρασκευή με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών.
43
Την αποφυλάκιση με την επιβολή περιοριστικών όρων από τις φυλακές Κορυδαλλού του Ρωσοεβραίου μεγιστάνα Βλαντιμίρ Γκουζίνσκι διέταξε την Παρασκευή με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών.
Οι εφέτες έκαναν δεκτό το αίτημα που υπέβαλε χθες μέσω των συνηγόρων του ο Βλ.Γκουζίνσκι και του επέβαλαν χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ, καθώς και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Για την υπόθεση του Βλ.Γκουζίνσκι αναμένεται να εκδοθεί βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών σχετικά με το αν θα γίνει δεκτή η αίτηση των ρωσικών αρχών για έκδοσή του, προκειμένου να δικαστεί για την κατηγορία της απάτης, που φέρεται να έχει διαπράξει στη Ρωσία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
