Ανοδικές τάσεις το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σοφοκλέους
Ελαφρώς αρνητικά ξεκίνησε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη με το γενικό δείκτη τιμών να διατηρείται πάντως υψηλότερα των 2.150 μονάδων. Η συναλλακτική δραστηριότητα είναι πάντως περιορισμένη και οι τοποθετήσεις επιλεκτικές.
28
Ελαφρώς αρνητικά ξεκίνησε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Πέμπτη με το γενικό δείκτη τιμών να διατηρείται πάντως υψηλότερα των 2.150 μονάδων.
Συγκεκριμένα, περίπου μία ώρα πριν από το κλείσιμο της αγοράς ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης διαμορφώνεται στις 2.181,5 μονάδες και είναι ενισχυμένος κατά 0,89%.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,87% της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κατά 0,95% ενώ ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 1,96%.
Οι περισσότεροι επιμέρους κλαδικοί δείκτες παρουσιάζουν άνοδο. Τα μεγαλύτερα κέρδη έχουν της Πληροφορικής κατά 2,73% και των Ασφαλειών κατά 2,59%.
Αντίθετα, ο κλαδικός δείκτης των διυλιστηρίων ου Λιανικού Εμπορίου παρουσιάζει τις μεγαλύτερες απώλειες κατά 0,65%.
Τελευταία ενημέρωση 15:00
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δυτική Οχθη: Κάπου 20 χώρες καταδικάζουν την «de facto προσάρτηση» από το Ισραήλ
- Ουκρανία: Επικρίσεις Ζελένσκι στην ΕΕ για καθυστερήσεις στην ενταξιακή διαδικασία
- Μεξικό: Ο ρόλος μιας από τις ερωμένες του Ελ Μέντσο στον εντοπισμό και την εξόντωσή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερδισμένοι – χαμένοι
- Ουκρανία: Επιθέσεις κατά αστυνομικών – Εκρήξεις σε οχήματα και αστυνομικό τμήμα
- Πώς η ανησυχία για την Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσε να τροφοδοτήσει ένα νέο εργατικό κίνημα
