«Ένεση» στα έσοδα του προϋπολογισμού με 1,7 δισ. ευρώ από ανέλεγκτες υποθέσεις
«Ένεση» 1,7 δισ. ευρώ έδωσαν στον τακτικό προϋπολογισμό τα έσοδα από ανέλεγκτες φορολογικές υποθέσεις στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουνίου. Τα στοιχεία μαρτυρούν ένταση των ελέγχων, καθώς οι πρόσθετοι φόροι είναι αυξημένοι κατά 93,2%.
28
«Ένεση» 1,7 δισ. ευρώ έδωσαν στον τακτικό προϋπολογισμό τα έσοδα από ανέλεγκτες φορολογικές υποθέσεις στο επτάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου του 2003, έναντι 883 εκατ. ευρώ την ίδια περίοδο πέρυσι.
Τα στοιχεία μαρτυρούν ένταση των ελέγχων, καθώς οι πρόσθετοι φόροι που βεβαίωσαν τα ελεγκτικά κέντρα σε 11.973 εταιρείες είναι αυξημένοι κατά 93,2%.
Ο μέσος φόρος ανά επιχείρηση είναι 142.548 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα υψηλό, υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.
Ο αριθμός των ελέγχων αυξήθηκε κατά 23,9% καθώς από 9.661 επιχειρήσεις που ελέγχθηκαν στο επτάμηνο του 2002 φέτος ελέγχθηκαν 2.312 περισσότερες επιχειρήσεις.
Ο αρμόδιος υφυπουργός Απόστολος Φωτιάδης ανακοίνωσε την ένταση και συνέχιση των ελέγχων το επόμενο διάστημα, με έμφαση στις μεγάλες επιχειρήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Λιώνεις» στη γυμναστική αλλά δεν βλέπεις αποτελέσματα: Τι φταίει;
- Καιρός: Τοπικές βροχές σήμερα, διπλή επιδείνωση Πέμπτη και Σάββατο – Προσοχή και στην Αττική
- «Φρενίτιδα» BTS: Η Κλαούντια Σέινμπαουμ ζήτησε επισήμως από τη Νότια Κορέα περισσότερες συναυλίες στο Μεξικό
- Πες «όχι», σου κάνει καλό
- Διαθήκες: Τα 11 κλειδιά της ψηφιακής πλατφόρμας για τη δημοσίευση
- Βιολάντα: Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης και δύο στελέχη του εργοστασίου – Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια


