
Aνεστάλη η 24ωρη απεργία που είχαν κηρύξει για τη Δευτέρα οι οδηγοί του ΗΣΑΠ
Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει οι ηλεκτροδηγοί στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, έπειτα από απόφαση του σωματείου τους. Η κινητοποίησή τους είχε κριθεί παράνομη αλλά όχι καταχρηστική.
28
Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 24ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει οι ηλεκτροδηγοί στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, καθώς στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου τους, την Κυριακή, αποφάσισαν την αναστολή της απεργίας.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη το Πρωτοδικείο Πειραιά, στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση των ΗΣΑΠ, κήρυξε παράνομη την απεργία.
Οι εργαζόμενοι θα συναντηθούν την Τρίτη με τη διοίκηση των ΗΣΑΠ, προκειμένου να συζητήσουν τα αιτήματά τους, το κυριότερο εκ των οποίων είναι η υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι Αμερικανοί εγκαταλείπουν τη χώρα σε αριθμούς ρεκόρ
- Νίκολιτς: «Πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος»
- Μπενίτεθ: «Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»
- Γιατί ο Τζερόμ Πάουελ παραμένει στη Federal Reserve;
- Παπάγου – Βίκος Ιωαννίνων 72-87: Πήρε τον τελικό και ανέβηκε στην GBL!
- Η Disneyland προσθέτει αναγνώριση προσώπου σε ορισμένες εισόδους