Κανένας λόγος άρσης της επιτήρησης για τις 15 εταιρείες, απεφάνθη το ΔΣ του ΧΑ
Κανένας λόγος άρσης της επιτήρησης για καμία μετοχή δεν συντρέχει, απεφάνθη κατά την συνεδρίασή του την Πέμπτη το ΔΣ του ΧΑ, αφού πρώτα εξέτασε όλες τις επιστολές που έλαβε από τις 15 εισηγμένες εταιρείες που πρόσφατα τέθηκαν υπό καθεστώς επιτήρησης.
71
Κανένας λόγος άρσης της επιτήρησης για καμία μετοχή δεν συντρέχει, απεφάνθη κατά την συνεδρίασή του την Πέμπτη το ΔΣ του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αφού πρώτα εξέτασε όλες τις επιστολές που έλαβε από τις 15 εισηγμένες εταιρείες που πρόσφατα τέθηκαν υπό καθεστώς επιτήρησης.
Στο ΔΣ του ΧΑ έγινε επίσης μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τη δημιουργία μιας νέας ομάδας μετοχών, στην οποία θα περιληφθούν εταιρίες οι οποίες είτε παρουσιάζουν χαμηλή εμπορευσιμότητα είτε έχουν υποπέσει σε χρηματιστηριακές παραβάσεις.
Επίσης έγινε συζήτηση και για τα κριτήρια διαγραφής ενός τίτλου από το ταμπλό, καθώς επίσης και οι προϋποθέσεις για αναστολή διαπραγμάτευσης μιας εταιρείας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κακοκαιρία Kristin: Προβλήματα και ακυρώσεις σε δρομολόγια πλοίων λόγω των ισχυρών ανέμων
- Ακόμα και στα απομονωμένα νησιά του Ειρηνικού, τα ψάρια είναι γεμάτα μικροπλαστικά
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται την 1η Φεβρουαρίου με συναρπαστικές προσφορές
- Φύλο και ευγονική
- «Διατηρητέο Μνημείο της Φύσης» κηρύχθηκε υπεραιωνόβιος πλάτανος 850 ετών
- ΣΥΡΙΖΑ για Βιολάντα: Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση έβγαλε πόρισμα για να κρύψει την αλήθεια – Πού είναι η Κεραμέως;
