
Αρχίζουν την Τετάρτη τα έργα ανάπλασης τμήματος της οδού Αιόλου
Αρχίζουν την Τετάρτη τα έργα ανάπλασης και διαμόρφωσης τμήματος 210 μέτρων της οδού Αιόλου. Τα έργα αφορούν τα πεζοδρόμια και το οδόστρωμα στο τμήμα από την οδό Σοφοκλέους έως τη Σταδίου. Η ανάπλαση θα έχει ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
30
Αρχίζουν την Τετάρτη τα έργα ανάπλασης και διαμόρφωσης τμήματος 210 μέτρων της οδού Αιόλου. Τα έργα αφορούν τα πεζοδρόμια και το οδόστρωμα στο τμήμα από την οδό Σοφοκλέους έως τη Σταδίου. Η ανάπλαση θα έχει ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας της Τρίτης, εκτός από τα έργα στο οδόστρωμα και στα πεζοδρόμια, προβλέπονται και παρεμβάσεις για την ανάδειξη των ευρημάτων από την Αχαρνική Οδό.
Σε ανακοίνωση της Εταιρείας Ενοποίησης Αρχαιολογικών Χώρων αναφέρεται ότι οι είσοδοι του υπόγειου χώρου στάθμευσης της πλατείας Κοτζιά θα λειτουργούν κανονικά στις οδούς Απελλού και Στρέιτ, ενώ η έξοδος προς τη Σταδίου θα γίνεται από την Αιόλου μέσω της οδού Γεωργίου Σταύρου.
Στις 10 Μαρτίου αρχίζουν τα έργα ανάπλασης στις οδούς Μητροπόλεως, Απόλλωνος, Περικλέους, Αθηναΐδος, Υπατίας, Σκούφου, Μπενιζέλου, Παλαιολόγου, Πατρώου και Πεντέλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυροβολισμοί και τραυματισμός άνδρα σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας
- Σέρρες: Πώς έγινε η συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Νιγρίτας – Ξεκινά πειθαρχική έρευνα
- Παναθηναϊκός: Οι 11 που επέλεξε ο Μπενίτεθ για το παιχνίδι με την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Η 11άδα της για το ντέρμπι της Λεωφόρου
- «Έι, τράβα μου μια φωτογραφία» – Το Met Gala πριν την εποχή των κοινωνικών δικτύων και της ψηφιακής εικόνας
- Νέα Αριστερά: Η γεμάτη συμβολισμούς συνάντηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη με την Φραντσέσκα Αλμπανέζε