Στάση εργασίας των νοσoκομειακών ιατρών στις 26 Φεβρουαρίου
Αθήνα: Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι τα νοσοκομεία της Αττικής, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας των νοσοκομειακών ιατρών Αθηνών και Πειραιώς.
Αθήνα: Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι τα νοσοκομεία της Αττικής, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας των νοσοκομειακών ιατρών Αθηνών και Πειραιώς.
Το διάστημα αυτό θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά από τα νοσοκομεία. Οι ιατροί διεκδικούν αύξηση της χρηματοδότησης των εφημεριών, εφαρμογή ασφαλών προγραμμάτων εφημεριών και άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων.
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν και οι νοσοκομειακοί ιατροί της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι προχωρούν σε αποχή διαρκείας από τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, ζητώντας την αναβάθμιση των υπηρεσιών της δημόσιας υγείας. Λόγω της απεργίας εξυπηρετούνται στα νοσοκομεία μόνο τα έκτακτα περιστατικά από προσωπικό ασφαλείας.
Πηγή: ΑΠΕ
health.in.gr
- Νιγηρία: Εκατό απαχθέντες μαθητές απελευθερώθηκαν, περίπου 165 αγνοούνται
- Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]
- Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]
- Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]
- Ο Γερμανός ΥΠΕΞ στην Κίνα για «σκληρές» εμπορικές και πολιτικές διαπραγματεύσεις
- Δημοσιογράφος δολοφονήθηκε στο Περού από δύο ενόπλους καθώς επέστρεφε από ρεπορτάζ