
Από τη Δευτέρα έως τις 4 Μαρτίου οι αιτήσεις για πιστοποιητικό γλωσσομάθειας
Αρχίζει σήμερα, Δευτέρα, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις εξετάσεις για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 4 Μαρτίου και οι εξετάσεις στα Γαλλικά και Ιταλικά θα διεξαχθούν στις 12 και 13 Απριλίου.
53
Αρχίζει σήμερα, Δευτέρα, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις πανελλαδικές γραπτές και προφορικές εξετάσεις για το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας των Γαλλικών και Ιταλικών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 4 Μαρτίου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στις κατά τόπους διευθύνσεις και τα γραφεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι πρώτες εξετάσεις για την γαλλική και ιταλική γλώσσα θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 13 Απριλίου.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όλοι οι έλληνες πολίτες, οι ομογενείς, οι πολίτες της ΕΕ, καθώς και οι αλλοδαποί που ζουν, εργάζονται και κατοικούν νομίμως στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου μόρφωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Βρισιές, απειλές και τσακωμοί για ένα πάρκινγκ – Τι λέει στο in θύμα άγριου ξυλοδαρμού από οδηγό ΙΧ
- LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
- Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 3-0: Εύκολη νίκη για τα «Κεράσια»
- Al Jazeera: Αυτό είναι το ειρηνευτικό σχέδιο του Ιράν – Τα τρία στάδια για τον τερματισμό του πολέμου
- Shrinkflation: Αυξάνονται οι τιμές, μειώνονται οι… ποσότητες – Στα όριά τους οι καταναλωτές
- Κοινωνικός τουρισμός: Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη των αιτήσεων – Πώς θα κάνετε αίτηση
