38

Συνεχίζονται οι έρευνες από το ωκεανογραφικό «Αιγαίο» και το βαθυσκάφος «Θέτις» για τον εντοπισμό του μοιραίου ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ. Οι έρευνες γίνονται βορειοανατολικά του αεροδρομίου της Ικαρίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Δράκανο.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, το ωκεανογραφικό εντόπισε και νέους στόχους, ένα ναυτικό μίλι βορειοανατολικά του ακρωτηρίου του Δρακάνου και τρία ναυτικά μίλια από το Δράκανο.

Σε λίγη ώρα το βαθυσκάφος «Θέτις» θα κατεβεί στον βυθό, για να ελέγξει τους συγκεκριμένους στόχους. Από το απόγευμα της Τετάρτης, μόλις κόπασαν οι θυελλώδεις άνεμοι στην περιοχή, το ωκεανογραφικό βγήκε για να συνεχίσει τις έρευνες. Ταυτόχρονα, βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος άρχισαν και πάλι τις καταδύσεις ελέγχοντας μια μεγάλη περιοχή του βυθού, από το Δράκανο μέχρι και την περιοχή Νύφι.

Το βράδυ της Τετάρτης εντοπίστηκε άλλο ένα μικρό κομμάτι από έλικα στη θαλάσσια περιοχή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ