
Μυστική κατάθεση μάρτυρα για το θέμα τον εκβιασμών
Ένας μάρτυρας αγνώστων στοιχείων κατέθεσε τη Δευτέρα, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, στον εισαγγελέα Δ.Παπαγγελόπουλο, σύμφωνα με την Καθημερινή, την ώρα που η προκαταρκτική εξέταση για τους εκβιασμούς έχει εισέλθει στην τελική της ευθεία.
37
Ένας μάρτυρας αγνώστων στοιχείων κατέθεσε τη Δευτέρα, υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, στον εισαγγελέα Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σύμφωνα με την Καθημερινή, την ώρα που η προκαταρκτική εξέταση για τους εκβιασμούς έχει εισέλθει στην τελική της ευθεία.
Κατά τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα κληθούν από τον εισαγγελέα οι τελευταίοι μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ο εκδότης της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα Γργόρης Μιχαλόπουλος, στη δε συνέχεια ό εισαγγελέας θα καταθέσει το πόρισμά του στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτήρη Μπάγια.
Πιθανολογείται ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον ενός εκδότη-δημοσιογράφου, ενώ δεν αποκλείεται η δίωξη και άλλου προσώπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Χαλάζι και θυελλώδεις βοριάδες στο Ηράκλειο – Πλοία δεν κατάφεραν να δέσουν στο λιμάνι
- Τρομερή Μαρία Στρατουδάκη: Δύο χάλκινα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών εφήβων νεανίδων
- Τι σημαίνει η αύξηση του επιπέδου τρομοκρατικής απειλής στο Ηνωμένο Βασίλειο
- Κοστιούκ: Θρίαμβος με πολιτικό βάρος στη Μαδρίτη και παγωμένη ατμόσφαιρα στον τελικό με την Αντρέεβα
- Λαμία: Θύμα άγριας επίθεσης 13χρονη από ανήλικη – Την έριξε στο οδόστρωμα και την κλώτσαγε
- «Η φωνή του ταυτίστηκε με τον Θρύλο» – Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Στάθη Γαβάκη


