Οι πρώτες φωτογραφίες του Nissan Dunehawk…
Σάρκα και οστά παίρνει στις οθόνες το Dunehawk μετά τις καλλιτεχνικές απεικονίσεις που αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θέλοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον.
Σάρκα και οστά παίρνει στις οθόνες το Dunehawk μετά τις καλλιτεχνικές απεικονίσεις που αποκάλυψε πριν από μερικές μέρες η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θέλοντας να τραβήξει το ενδιαφέρον.
Γεγονός το οποίο έχει μερικώς επιτευχθεί, για να ολοκληρωθεί στη Φρανκφούρτη, όπου το εντυπωσιακό concept car της Nissan αναμένεται να προσελκύσει την προσοχή όλων. Η προχωρημένη αισθητική του αντικατοπτρίζει την άποψη της Nissan για την εικόνα που θα έχουν στο μέλλον τα τετρακίνητα οχήματα και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν το νέο X-Trail. βασιστεί σε αυτό.
Ο σχεδιασμός του, πάντως, παραπέμπει στο επίσης πρωτότυπο μοντέλο Crossbow το οποίο όμως δεν είδε ποτέ το πράσινο φως για την παραγωγή. Ο απαλός χρωματισμός στο εσωτερικό με την απλότητα που επικρατεί ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου, ενώ το εσωτερικό φωτίζεται ακόμα περισσότερο από τη διμερή διαμήκη ηλιοροφή. Ο επιλογέας ταχυτήτων αεροπορικού τύπου και οι εισαγωγές του αέρα στα πλαϊνά της κεντρικής οθόνης είναι μερικά από τα στοιχεία που ολοκληρώνουν το φουτουριστικό σύνολο του Dunehawk.
Πηγή: Auto Express
auto.in.gr
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point

