Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Υπέρ της απαγόρευσης απευθείας μετάδοσης της δίκης για την 17Ν οι εισαγγελείς
Επιδοκιμάζει η Ένωση Εισαγγελέων τη ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης, περί απαγόρευσης της τηλεοπτικής μετάδοσης της δίκης για την υπόθεση της 17Ν. Σε ψήφισμά της επικροτεί τη θέσπιση κανόνων για την τηλεοπτική κάλυψη των ποινικών δικών.
Επιδοκιμάζει η Ένωση Εισαγγελέων τη νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Δικαιοσύνης, περί απαγόρευσης της τηλεοπτικής μετάδοσης της δίκης για την υπόθεση της 17Ν. Σε ψήφισμά της επικροτεί τη θέσπιση κανόνων για την τηλεοπτική κάλυψη των ποινικών δικών.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Τρίτη, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μελών της, η Ένωση Εισαγγελέων υιοθέτησε ψήφισμα, με το οποίο -μεταξύ άλλων- παίρνει θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με την μετάδοση της δίκης των κατηγορουμένων ως μελών της 17Ν από τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με αυτό, οι εισαγγελείς συμφωνούν με «την απόφαση της Πολιτείας να προχωρήσει στη θέσπιση κανόνων και προϋποθέσεων για την τηλεοπτική κάλυψη των ποινικών δικών, καθώς και την αναβάθμιση του ρόλου του εισαγγελέα στη διαδικασία της εκδόσεως δικαστικών αποφάσεων για το ζήτημα αυτό».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου