
Στην Αθήνα ο Φράνκο Τζεφιρέλι για την πρεμιέρα της ταινίας «Κάλλας για Πάντα»
Στην Αθήνα φτάνει την Πέμπτη ο Φράνκο Τζεφιρέλι, προκειμένου να είναι παρών στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας Κάλλας για πάντα. Πρωταγωνιστές της βιογραφικής αυτής ταινίας για τη ζωή της μεγάλης ντίβας ο Τζέρεμι Αϊρονς και η Φανί Αρντάν.
38
Στην Αθήνα φτάνει την Πέμπτη ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι, προκειμένου να είναι παρών στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας Κάλλας για πάντα. Πρωταγωνιστές της βιογραφικής αυτής ταινίας για τη ζωή της μεγάλης ντίβας ο Τζέρεμι Αϊρονς και η Φανί Αρντάν.
Η πρεμιέρα της ταινίας Κάλλας για πάντα θα γίνει την Παρασκευή το βράδυ στον κινηματογράφο «Αττικόν», σε μια εκδήλωση τα έσοδα της οποία θα διατεθούν στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Παρών στην πρεμιέρα θα είναι και ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Τζέρειμι Αϊρονς, που στην ταινία ενσαρκώνει τον ιμπρεσάριο της Μαρίας Κάλλας. Ο Βρετανός ηθοποιός την Κυριακή θα εμφανιστεί στο Ηρώδειο στη μουσική παράσταση Το Καρναβάλι των Ζώων.
Επίσης, την Παρασκευή το μεσημέρι ο υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος θα βραβεύσει τον Φράνκο Τζεφιρέλι για τη συνεισφορά του στην προβολή του ελληνικού πολιτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέραμα: Εκσκαφέας έπεσε στο πόδι 62χρονου εργάτη και τον τραυμάτισε σοβαρά
- Μητσοτάκης: Μέτρα «ασπιρίνες» για την ακρίβεια και τους δανειολήπτες – Υπεύθυνη η «παγκόσμια οικονομική κρίση» για τον πρωθυπουργό
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Χαλκίδα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 70χρονη από την κόρη της και τον σύντροφό της
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
- Τραμπ: Η εκεχειρία θα παραταθεί έως πέντε μέρες, λέει το Axios – Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Βανς τελικά έμεινε σπίτι



