
Προανάκριση για τα εργατικά δυστυχήματα διέταξε ο εισαγγελέας Ευ.Κρουσταλάκης
Τη διενέργεια προανάκρισης σχετικά με τα δυστυχήματα που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Motor Oil, τη ΔΕΗ Μεγαλόπολης και σε Ολυμπιακά έργα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευ.Κρουσταλάκης. Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε στάσεις εργασίας.
43
Τη διενέργεια προανάκρισης σχετικά με τα δυστυχήματα που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Motor Oil, τη ΔΕΗ Μεγαλόπολης και σε Ολυμπιακά έργα διέταξε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Κρουσταλάκης.
Ο κ. Κρουσταλάκης διέταξε τους προϊσταμένους των Εισαγγελιών Πρωτοδικών Αθηνών, Κορίνθου και Τριπόλεως να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την πλήρη διαλεύκανση των εν λόγω υποθέσεων, τον εντοπισμό ποινικών ευθυνών και τον προσδιορισμό των ποινικώς υπευθύνων, καθώς και τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες.
Οι εργαζόμενοι στους κλάδους που έγιναν πρόσφατα εργατικά δυστυχήματα, τιμώντας τη μνήμη των συναδέλφων τους και διεκδικώντας μέτρα προστασίας της ζωής και της υγείας τους, προχωρούν σε στάσεις εργασίας.
Το πρωί της Πέμπτης, οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ κατεβαίνουν σε στάση εργασίας μεταξύ 7:00 και 9:00 το πρωί. Στις 11:00 το πρωί, και για τέσσερις ώρες, ακολουθούν οι εργαζόμενοι στα διυλιστήρια και στις χημικές βιομηχανίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χωρίς μπλούζα, το «πονηρό» πλάνο και η αντίδραση της Βικτόρια
- Τραμπ προς Κογκρέσο: Οι εχθροπραξίες στο Ιράν «έχουν τερματιστεί» – Κρύβεται στην εκεχειρία για να αποφύγει έλεγχο
- «Μαγνήτης» ο Ιγκόρ Τιάγκο της Μπρέντφορντ, τέσσερις οι μνηστήρες
- Το Τσερνόμπιλ είναι ο ραδιενεργός «Κήπος της Εδέμ» για τους γκρίζους λύκους
- Γιατί ο Μπάφετ δεν πιστεύει στην αγορά για χάρη… της αγοράς
- Μπραντ Πιτ, Ντάνιελ Κρεγκ, Κίλιαν Μέρφι: Ο Έλληνας «παπαράτσι των σταρ» σπάει τη σιωπή του
