Με πτώση 1,18%, στις 2.138,18 μονάδες, έκλεισε ο γενικός δείκτης στο ΧΑΑ την Πέμπτη
Ο γενικός δείκτης τιμών από την αρχή της συνεδρίασης την Πέμπτη κινήθηκε πτωτικά κλείνοντας τελικά με σημαντικές απώλειες 1,18% στις 2.138,18 μονάδες. Ο συνολικός τζίρος ανήλθε στα 85,8 εκατ. ευρώ.
37
Σε αρνητικό κλίμα διεξήχθησαν οι συναλλαγές στη συνεδρίαση του Χρηματιστήριου την Πέμπτη. Ο νέος πτωτικός κύκλος των διεθνών αγορών επηρέασε τους επενδυτές της Σοφοκλέους οι οποίοι προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις τίτλων με αποτέλεσμα να πιεστούν σε χαμηλότερα επίπεδα οι τιμές της συντριπτικής πλειοψηφίας των μετοχών της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης τιμών από την αρχή της συνεδρίασης κινήθηκε πτωτικά κλείνοντας τελικά με σημαντικές απώλειες 1,18% στις 2.138,18 μονάδες. Ο συνολικός τζίρος ανήλθε στα 85,8 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης έχασε σε ποσοστό 1,43%, ακολούθησε της μεσαίας κεφαλαιοποίησης με πτώση 1,30%, ενώ ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 1,15%.
Με αρνητικό πρόσιμο έκλεισε σχεδόν το σύνολο των επιμέρους κλαδικών δεικτών. Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν της Kλωστοϋφαντουργίας με 4,29%, του Λιανικού Eμπορίου με 2,33% και των συμμετοχών με 2,02%. Μοναδική εξαίρεση ο δείκτης Ψυχαγωγίας και Τηλεόρασης που έκλεισε με οριακή άνοδο 0,03%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύθηκαν 56 έκλεισαν με κέρδη, 256 σημείωσαν απώλειες και 95 παρέμειναν σταθερές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεραμεικός: «Πάρκαρε» πάνω στις γραμμές του τρένου και έφυγε – Καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού
- Βιολάντα: Εμποτισμένα με προπάνιο δεκάδες μέτρα εδάφους – Οι προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν
- Ίμια: Η κρίση του 1996 όταν Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν ένα βήμα πριν τον πόλεμο
- Ντούα Λίπα: Οι ρομαντικές στιγμές στο Παρίσι με τον Κάλουμ Τέρνερ
- Super League: Με τρία σημαντικά ματς ανοίγει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής
- Γάζα: Ισραηλινό σφυροκόπημα με 12 νεκρούς, ανάμεσά τους έξι παιδιά – Οι ΗΠΑ στέλνουν επιθετικά ελικόπτερα στο Τελ Αβίβ

