Το επόμενο δεκαπενθήμερο οι προσφορές για τη Γενική Τράπεζα
Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους για τη Γενική Τράπεζα οι τρεις υποψήφιοι «μνηστήρες», οι γαλλικοί όμιλοι Societe Generale και Εulia και η ιταλική San Ρaolo ΙΜΙ.
27
Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να καταθέσουν τις δεσμευτικές προσφορές τους για τη Γενική Τράπεζα οι τρεις υποψήφιοι «μνηστήρες», οι γαλλικοί όμιλοι Societe Generale και Εulia και η ιταλική San Ρaolo ΙΜΙ.
Οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους στρατηγικούς εταίρους της ελληνικής τράπεζας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν το φθινόπωρο.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ) κατέχει περίπου το 35% των μετοχών της Γενικής και άρα, εκχωρώντας ποσοστό μεγαλύτερο του 18%, καθιστά αυτομάτως τον ξένο στρατηγικό εταίρο βασικό μέτοχο της τράπεζας.
Πάντως, σε πρώτη φάση, στον ξένο εταίρο θα εκχωρηθεί το 15% των μετοχών, ενώ το ακριβές μέγεθος του πακέτου που θα δοθεί στη συνέχεια παραμένει υπό διαπραγμάτευση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Βόλος – ΑΕΛ Novibet 0-2: Νέα νίκη για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη
- Δανία: «Ζήτα συγγνώμη!» – Διαδήλωση κατά των δηλώσεων Τραμπ για την υπηρεσία στρατιωτών χωρών του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν
- ΠΑΣΟΚ: Ευθεία κατηγορία στον Δούκα ότι υπονομεύει τον Ανδρουλάκη εξαπολύει ο Σταύρος Τζεδάκης, ανεβάζοντας τους τόνους και πυροδοτώντας σενάρια
- Με μηνύματα από το 112 ξεκίνησε η νέα σφοδρή κακοκαιρία – Live η πορεία των έντονων φαινομένων
- Σφαγές στο Πακιστάν: 92 μαχητές σκοτώθηκαν μετά από επιθέσεις στο Μπαλοχιστάν
- LIVE: Έλτσε – Μπαρτσελόνα