
Η απεργία των ναυτεργατών αλλάζει το πρόγραμμα των Μουσείων Ανδρου και Κέας
Παρενέργειες και στον προγραμματισμό δύο μουσείων έχει η απεργία των ναυτεργατών. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ανδρου ματαιώνει τα εγκαίνια της έκθεσης Μιρό και το Μουσείο Κέας αναβάλλει για τις 30 Ιουνίου τα εγκαίνια της επανέκθεσης της συλλογής του.
38
Παρενέργειες και στον προγραμματισμό δύο μουσείων έχει τελικά η απεργία των ναυτεργατών. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ανδρου ματαιώνει τα εγκαίνια της έκθεσης Χουάν Μιρό και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Κέας αναβάλλει για τις 30 Ιουνίου τα εγκαίνια επανέκθεσής της συλλογής του.
Και οι δύο εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 23 Ιουνίου.
Παρά την ανατροπή στο πρόγραμμα των εγκαινίων, η έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ανδρου θα ανοίξει κανονικά από την Κυριακή για το κοινό και θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι τα έργα του Ισπανού ζωγράφου θα παρουσιάζονται στο μουσείο του νησιού έως τις 22 Σεπτεμβρίου.
Όσοι ενδιαφέρονταν να δουν την επανέκθεση της αρχαιολογικής συλλογής του Μουσείου της Κέας, θα πρέπει να περιμένουν έως τις 30 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στεγαστική πολιτική: Από τις διαπιστώσεις στις πράξεις – Ρηξικέλευθη πολιτική πρόταση του ΠΑΝΣΥΠΟ
- Πώς το ισχυρότερο αγροτικό λόμπι στην Ευρώπη «έθαψε» τη νομοθεσία της ΕΕ για τα φυτοφάρμακα
- Χάντμπολ: Ο Σμιτ μετά τα 1100 γκολ στη Γερμανία έπιασε λιμάνι καθώς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό
- Λένα Ζευγαρά: Κάνει προεκλογική εκστρατεία με το νέο της τραγούδι «Θα, θα»
- Πυροσβεστική: Ρεκόρ με 13 συλλήψεις σε ένα διήμερο για εμπρησμούς από αμέλεια
- Ο ΠΑΟΚ Ανακοίνωσε τον Όσμαν με βίντεο – Η μέρα και η ώρα της παρουσίασής του





