Ανακάμπτει ο γενικός δείκτης τιμών της Σοφοκλέους το μεσημέρι της Τρίτης
Μετά τις τελευταίες αρνητικές συνεδριάσεις, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών δείχνει σημάδια αντίστασης το μεσημέρι της Τρίτης, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης τιμών να ανακάμπτει κατά 0,38% και να βρίσκεται στις 2.298,72 μονάδες.
28
Μετά τις τελευταίες αρνητικές συνεδριάσεις, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών δείχνει σημάδια αντίστασης το μεσημέρι της Τρίτης, με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης τιμών να ανακάμπτει, στις 14:25 μ.μ., κατά 0,30% και να διαμορφώνεται στις 2.298,72 μονάδες.
Η αξία των συναλλαγών αγγίζει αυτήν την ώρα τα 49 εκατ. ευρώ.
Οι περισσότεροι κλαδικοί δείκτες έχουν θετικό πρόσημο. Τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσιάζουν οι Εκδόσεις και Εκτυπώσεις με 1,59%, το Λιανικό Εμπόριο με 1,52% και οι εταιρείες Τροφίμων – Ποτών ενισχύονται συνολικά σε ποσοστό 0,57%.
Μικρές απώλειες, σε επίπεδο κλαδικού δείκτη, έχουν οι εταιρείες Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας, Ασφαλειών, Βασικών Μετάλλων και οι Συμμετοχές.
Οι βασικοί δείκτες υψηλής μέσης και μικρής κεφαλαιοποίησης εμφανίζονται ενισχυμένοι κατά 0,30%, 0,39%, 0,16% αντιστοίχως.
Συνολικά 158 μετοχές παρουσιάζουν κέρδη, 84 έχουν απώλειες και 69 παραμένουν σταθερές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ο Μπιλ Κλίντον στο Κογκρέσο για τον Έπσταϊν – «Λάθος πρόεδρος» καταθέτει λένε οι Δημοκρατικοί
- LIVE: Ελλάδα – Μαυροβούνιο
- NASA: Αναθεωρεί την αποστολή Artemis για την επιστροφή στη Σελήνη, προσθέτοντας νέες δοκιμές στο Διάστημα
- Η συμβολή του Προκόπη Παυλόπουλου για τον οριστικό «επαναπατρισμό» των Γλυπτών του Παρθενώνα
- Άρης: Το φλουρί στον μαχητή Μιχάλη Βοριαζίδη (pic)
- Ιταλία: Εκτροχιασμός τραμ στο Μιλάνο – Ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες