
Κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στην Αθηνών-Λαμίας
Ουρές αυτοκινήτων μήκους έως και 2 χλμ. έχουν σχηματιστεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης. Για τον ίδιο λόγο θα διακοπεί για πέντε ώρες την Τετάρτη η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα της γέφυρας Μεσογείων-Κατεχάκη.
28
Ουρές αυτοκινήτων μήκους έως και 4 χλμ. έχουν σχηματιστεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης (20ό έως το 13ο χλμ.), λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στο ρεύμα προς την Αθήνα. Οι εργασίες θα διαρκέσουν για περίπου ένα μήνα.
Επίσης, θα διακοπεί από τις 22:00 έως τις 5:00 το πρωί της Τετάρτης η κυκλοφορία όλων των οχημάτων κάτω από τη γέφυρα της λεωφόρου Μεσογείων-Κατεχάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή, επίσης λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
