
Στο «μικροσκόπιο» της ΕΕ οι κανόνες υγιεινής στην ελληνική αγορά τροφίμων
Κλιμάκιο επιθεωρητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ελέγξει από τη Δευτέρα και για δέκα μέρες την ελληνική αγορά τροφίμων, προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο τηρείται η κοινοτική οδηγία για τους κανόνες υγιεινής.
28
Κλιμάκιο επιθεωρητών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα ελέγξει από τη Δευτέρα και για τις επόμενες δέκα μέρες την ελληνική αγορά. Οι εμπειρογνώμονες θα ελέγξουν κατά πόσο τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής, όπως αυτοί υπαγορεύονται από την κοινοτική οδηγία.
Ειδικότερα οι επιθεωρητές της ΕΕ θα εξετάσουν τον τρόπο διάθεσης και συντήρησης των γαλακτοκομικών, οπωροκηπευτικών και ζωικής προέλευσης προϊόντων, τις ημερομηνίες παραγωγής και λήξης τους, καθώς και τις συσκευασίες.
Οι έλεγχοι θα γίνουν σε εστιατόρια, σούπερ – μάρκετ, αναψυκτήρια, ζαχαροπλαστεία, αρτοποιία, καφενεία, μπαρ και ψητοπωλεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- «Σπίτι μου ΙΙ»: Καταληκτική ημερομηνία για τη συμβασιοποίηση των δανείων του προγράμματος η 2α Ιουνίου 2026
- Σκάλα Ωρωπού: Προχωρά το «ξεμπάζωμα» στην περιοχή Natura – Έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα ο Κικίλιας
- Michael: Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον προσέλκυσε κοινό παρά τις έντονες αντιδράσεις
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
- Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 15 μέρες το Μετρό – Πότε διακόπτεται η κυκλοφορία


