
Επίθεση «κατά μέτωπον» από τον Θ. Πάγκαλο – Παρομοίασε τον Σημίτη με τον Ζοσπέν
Nέες βολές κατά πάντων, αλλά κυρίως κατά του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο Θ.Πάγκαλος. Μιλώντας το Σάββατο στην Κέρκυρα, ο κ. Πάγκαλος παρομοίωσε τον Κώστα Σημίτη με τον Λιονέλ Ζοσπέν, ενώ υποστήριξε ότι ήταν σπατάλη η κατασκευή του αεροδρομίου των Σπάτων.
37
Nέες βολές κατά πάντων, αλλά κυρίως κατά του πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας το Σάββατο στην Κέρκυρα, ο κ. Πάγκαλος παρομοίωσε τον Κώστα Σημίτη με το Γάλλο πρωθυπουργό Λιονέλ Ζοσπέν, ενώ υποστήριξε ότι ήταν σπατάλη η κατασκευή του νέου αεροδρομίου των Σπάτων.
Ο πρώην υπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ο κόσμος δεν ανέχεται από καθ έδρας διακυβέρνηση» και χαρακτήρισε «εντελώς απαράδεκτο το εκλογικό σύστημα».
Ο κ. Πάγκαλος έκανε παραλληλισμό μεταξύ του πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του παραιτηθέντος Γάλλου πρωθυπουργού, που έχασε τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές στη χώρα του. Η καλή διακυβέρνηση και η επιτυχίες στον οικονομικό τομέα -όπως και στη Γαλλία- δεν φθάνουν για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, υποστήριξε, απευθυνόμενος στην τοπική κομματική οργάνωση του κόμματος του στην Κέρκυρα.
«Είπα ότι ο Ζοσπέν είναι ο Σημίτης της Γαλλίας, διότι είναι η ίδια φυσιογνωμία, καθηγητής, πολύ μορφωμένος άνθρωπος, πολύ έντιμος άνθρωπος, σωστή κυβέρνηση, σωστή διαχείριση της οικονομικής κατάστασης, δεν πήγε ο κόσμος να ψηφίσει» τόνισε.
Επίσης, χαρακτήρισε «χολιγουντιανό ριμέικ» την πολιτική ζωή της χώρας, που θα κινείται, όπως είπε, «με μία Ντόρα Μπακογιάννη, ένα Γιώργο Παπανδρέου και έναν Κωνσταντίνο Καραμανλή».
Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε, ακόμη, ότι προκάλεσε σπατάλη πόρων η κατασκευή αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».
«Το 1/3 του αεροδρομίου είναι άχρηστο» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν παρατηρείται ότι είναι συνεχώς άδειο;» αναρωτήθηκε και είπε ότι από το συνωστισμό στο Ελληνικό βρεθήκαμε σε ένα αεροδρόμιο που δεν χρησιμοποιείται.
Τέλος, αναφερόμενος στην Αριστερά υποστήριξε πως δεν πρέπει μόνο να δίνει μάχες, αλλά και να τις κερδίζει.Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέλος η σεζόν για τον Εμπαπέ; – Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ και ο στόχος του Μουντιάλ
- Άγιος Δημήτριος: Διεκόπη για τις 20 Μαΐου η δίκη των τριών 20χρονων που κατηγορούνται για «υπόθαλψη εγκληματία»
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό