Οι ισπανικές Αρχές συνέλαβαν ένα ακόμα ύποπτο για συμμετοχή στο δίκτυο της Αλ Κάιντα
Ένας άνδρας που θεωρείται ο ιθύνων νους σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση του δικτύου της Αλ Κάιντα από την Ισπανία συνελλήφθη την Κυριακή, έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση της αστυνομίας σε προάστιο της Βαρκελώνης.
Ένας άνδρας που θεωρείται ο ιθύνων νους σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση του δικτύου της Αλ Κάιντα από την Ισπανία συνελλήφθη την Κυριακή, έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση της αστυνομίας στο σπίτι του, σε προάστιο της Βαρκελώνης.
Το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τον 57χρονο Αχμέτ Μπραχίμ, αλλά αρνήθηκε να δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες τόσο για την επιχείρηση, όσο και για τις δραστηριότητες στις οποίες θεωρείται ότι εμπλέκεται.
Οι ισπανικές Αρχές έχουν προχωρήσει σε αρκετές συλλήψεις μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Οι τελευταίες πραγματοποιήθηκαν στις 13 Νοεμβρίου του 2001 και αφορούσαν οκτώ άτομα που θεωρούνται μέλη της Αλ Κάιντα και συμμέτοχοι στην προετοιμασία των τρομοκρατικών χτυπημάτων στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.