
Ερωτήσεις για τη σωστή χρήση της ελληνικής τώρα και με e-mail στον Γ.Μπαμπινιώτη
Έχετε εντοπίσει ένα συχνό λάθος στην καθημερινή χρήση της ελληνικής γλώσσας; Εάν ναι, τότε στείλτε e-mail στην εκπομπή του Γιώργου Μπαμπινιώτη «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική» (ΝΕΤ) με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.
38
Έχετε εντοπίσει ένα συχνό λάθος στην καθημερινή χρήση της ελληνικής γλώσσας; Έχετε παρατηρήσει την επανάλειψη ενός λάθους, γραμματικού ή συντακτικού; Εάν έχουν συμβεί τα παραπάνω, ο καθηγητής Γιώργος Μπαμπινιώτης και οι συνεργάτες της εκπομπής «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική» (ΝΕΤ, 19:05) αρχίζουν έρευνα και δέχονται τις παρατηρήσεις των τηλεθεατών.
Μέσω e-mail (elliniki@glossa.org.gr) οι τηλεθεατές μπορούν να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους που θα αφορούν σε θέματα προφοράς, γραμματικής ή σημασίας. Ο Γ.Μπαμμπινιώτης και οι συνεργάτες του θα επεξεργάζονται τα σχόλια, και στην εκπομπή θα δίνουν απαντήσεις γλωσσολόγοι και φιλόλογοι.
Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις μπορούν να αποστέλλονται και μέσω συμβατικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου 4, 116 35, Αθήνα, για την εκπομπή «Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/4): Δράση με Παναθηναϊκό στη Euroleague και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Undeclared Work in Greece Remains Above EU Average
- Κέντρικ Ναν για Βεζένκοφ: «Παίρνει βοήθεια απ’ τους πορτοκαλί…» (pic)
- Μετρό: Οι 5 σταθμοί που θα κλείνουν από σήμερα νωρίτερα λόγω έργων – Πώς θα εξυπηρετηθούν οι επιβάτες
- ΗΠΑ: Βετεράνοι του αμερικανικού στρατού διαδηλώνουν ενάντια στον πόλεμο στο Ιράν – Πάνω από 60 συλλήψεις
- Αντετοκούνμπο: «Φέτος ήταν από τις πιο δύσκολες της καριέρας μου, θα αναγεννηθώ»


