Κανονικά θα λειτουργούν από αύριο τα ιατρεία του ΙΚΑ
Αθήνα: Κανονικά θα λειτουργούν από αύριο τα ιατρεία του ΙΚΑ, αφού σήμερα ολοκληρώνεται η πενθήμερη προειδοποιητική απεργία των γιατρών. Χθες, σε συνάντηση που είχε η ολομέλεια της ομοσπονδίας ιατρών του Ιδρύματος, αποφάσισε τη διακοπή της απεργείας έως τη συνάντηση της Πέμπτης με τον υπουργό Εργασίας, κ. Δημήτρη Ρέππα.
Αθήνα: Κανονικά θα λειτουργούν από αύριο τα ιατρεία του ΙΚΑ, αφού σήμερα ολοκληρώνεται η πενθήμερη προειδοποιητική απεργία των γιατρών. Χθες, σε συνάντηση που είχε η ολομέλεια της ομοσπονδίας ιατρών του Ιδρύματος, αποφάσισε τη διακοπή της απεργίας έως τη συνάντηση της Πέμπτης με τον υπουργό Εργασίας, κ. Δημήτρη Ρέππα.
Έπειτα από ομόφωνη απόφαση, οι εργαζόμενοι γιατροί στο ΙΚΑ αποφάσισαν να ακολουθήσουν τη διαλλακτική οδό και να μην οξύνουν περισσότερο τα πνεύματα.
«Θα συναντηθούμε με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημήτρη Ρέππα, και από τις αποφάσεις που θα ληφθούν θα εξαρτηθεί η περαιτέρω στάση μας» δήλωσε στο doctors.in ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιατρών Αθηνών Πειραιώς, κ. Κώστας Χροναίος.
Η ολομέλεια της ομοσπονδίας αναμένεται να συναντηθεί με τον κ. Ρέππα την Πέμπτη, οπότε και θα ληφθούν άμεσα οι αποφάσεις για συνέχιση ή μη της απεργίας.
Υπενθυμίζεται ότι η επόμενη κίνηση των γιατρών, εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους, είναι να προχωρήσουν σε επ΄ αορίστου απεργία.
health.in.gr
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia


