27

Ανοδικές τάσεις επικρατούν την Παρασκευή στη Γουόλ Στριτ, λίγο μετά την έναρξη των συναλλαγών, με τους επενδυτές να ανησυχούν για την οικονομία, έπειτα και από την ανακοίνωση ότι η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε τον Οκτώβριο για 13ο συνεχόμενο μήνα.


Ο Nasdaq ενισχύεται κατά 0,33% (6,33 μονάδες) στις 1.906,90 και ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,30% (30 μονάδες) και διαμορφώνεται στις 9.902,39.


Ο Standard & Poors 500 υποχωρεί κατά 0,29% στις 1.138,98 μονάδες.


Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Fed, η βιομηχανική παραγωγή υποχώρησε τον Οκτώβριο κατά 1,1% ενώ οι αναλυτές προέβλεπαν πτώση της τάξεως του 0,9%.


Νωρίτερα και οι τρεις δείκτες κατέγραφαν απώλειες, με «οδηγό» τις μετοχές των General Electric, Citigroup και Intel.


«Η αγορά έχει ακόμη αρκετά προβλήματα μπροστά της» δήλωσε στο Bloomberg ο διαχειριστής της Victory SBSF Capital Management, Τσάρλι Κρέιν.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ