Εξαρθρώθηκε στη Βοσνία οργάνωση που σχετίζεται με την Αλ Κάιντα
Η Σταθεροποιητική Δύναμη του ΝΑΤΟ στη Βοσνία (SFOR) εξάρθρωσε σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές μια οργάνωση που είχε διασυνδέσεις με το δίκτυο του Οσάμα μπιν Λάντεν, τη διαβόητη πλέον Αλ Κάιντα.
34
Η Σταθεροποιητική Δύναμη του ΝΑΤΟ στη Βοσνία εξάρθρωσε σε συνεργασία με τιςτοπικές Aρχές μία οργάνωση που είχε διασυνδέσεις με το τρομοκρατικό δίκτυο του Οσάμα μπιν Λάντεν. Εκτιμούμε ότι χάρη στην εξαιρετική συνεργασία μεταξύ τωνΑρχών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της SFOR και του ΝΑΤΟ, οι διασυνδέσεις με το τρομοκρατικό δίκτυο Αλ Κάιντα διερράγησαν» δήλωσε την Πέμπτηο εκπρόσωπος της SFOR, Ντάριλ Μορέλ.
Χθες ο Μορέλ είχε ανακοινώσει ότι ηαστυνομία και η ΝΑΤΟϊκή δύναμη προέβησαν σε συλλήψεις υπόπτων από τη Βοσνία και χώρες της Μέσης Ανατολής, οι οποίοιεκτιμάται ότι διατηρούσαν σχέσεις με τρομοκρατικούς κύκλους. Είχε προσθέσει όμως ότι η SFOR εξετάζει ακόμα εάν η οργάνωση αυτή συνδέεται με τον Μπιν Λάντεν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- ΑΕΛ Novibet – Άρης 1-0: Νίκη «ανάσα» οι Θεσσαλοί με Σαγκάλ!
- Κηφισός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 19, 20 και 23 Ιανουαρίου – Δείτε αναλυτικά
- Γουλβς – Νιούκαστλ 0-0: Ο Σα έδωσε βαθμό στους γηπεδούχους
- Ταΰγετος: Οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών – Κατεβάζουν τους πρώτους τραυματίες
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
- Οι ταινίες της Warner Bros. θα συνεχίσουν να προβάλλονται στους κινηματογράφους, σύμφωνα με τον CEO του Netflix

