
Παράπονα από τους Ρώσους μετά την ανάθεση GP στην Κίνα
Δυσαρέσκεια προκαλεί στη Ρωσία η συμφωνία μεταξύ της FIA και της Κίνας για τη διεξαγωγή Grand Prix στη Σανγκάη από το 2004 έως το 2010, ενώ ο δήμαρχος της Μόσχας, Yuri Luzhkov, κατηγορεί ευθέως τον Bernie Ecclestone για εκμετάλλευση.
Δυσαρέσκεια προκαλεί στη Ρωσία η συμφωνία μεταξύ της FIA και της Κίνας για τη διεξαγωγή Grand Prix στη Σανγκάη από το 2004 έως το 2010, ενώ ο δήμαρχος της Μόσχας, Yuri Luzhkov, κατηγορεί ευθέως τον Bernie Ecclestone για εκμετάλλευση.
Θέλαμε να διοργανώσουμε Grand Prix της Formula 1, αλλά ο B.Ecclestone ήθελε να εκμεταλλεύεται όλα τα δικαιώματα του αγώνα, τα έσοδα από τα εισιτήρια, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις λοιπές πηγές διαφήμισης, αφήνοντας σε εμάς μόνο τον καπνό από τις μηχανές. Γι αυτό η συμφωνία ναυάγησε παρατήρησε δηκτικά ο Yuri Luzhkov.
Σημειώνεται ότι ο B.Ecclestone είχε επισκεφθεί μέσα στη χρονιά τη Μόσχα, με πρόθεση να υπογράψει συμφωνία με το δήμαρχο της πόλης για την ανάθεση GP στη χώρα. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στο κενό, με σοβαρότερη αιτία την αποτυχία παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ζήτημα για το οποίο ο Ρώσος δήμαρχος είχε πειστεί ότι θα βρεθεί λύση.
auto.in.gr
- Καταδίκη Ζελένσκι στη νέα εξαίρεση των ΗΠΑ για το ρωσικό πετρέλαιο
- Maestro: Γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πήρε «τηλέφωνο τον Μόργκαν Φρίμαν»;
- «Φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι ο Σιμεόνε»
- Αϊόβα: Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους 5 τραυματίες των πυροβολισμών – Έκκληση των αρχών για πληροφορίες
- Ολυμπιακός – Προμηθέας 72-65: Πρωταθλητές Εφήβων οι «ερυθρόλευκοι»!
- Φωτιά σε δασική έκταση στη Σκιάθο – Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής