
Moto GP: Στον τηλεοπτικό σταθμό Magic οι μεταδόσεις και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας
Την τηλεοπτική μετάδοση μιας ακόμη κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά την ανάληψη των δικαιωμάτων μετάδοσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally (WRC) εξασφάλισε το Magic.
Την τηλεοπτική μετάδοση μιας ακόμη κορυφαίας διοργάνωσης του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά την ανάληψη των δικαιωμάτων μετάδοσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally (WRC) εξασφάλισε το Magic.
Το Moto Grand Prix, η σημαντικότερη διοργάνωση αγώνων μοτοσυκλέτας θα φτάνει στους δέκτες των ελλήνων τηλεθεατών μέσα από τη συχνότητα του σταθμού, αρχής γενομένης από το Σάββατο 3 Απριλίου στις 7 το απόγευμα με την πρώτη επίσημη παρουσίαση των ομάδων και των οδηγών του θεσμού που θα πραγματοποιηθεί στην Καταλονία.
Οι 16 αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλέτας θα καλυφθούν με ειδικές εκπομπές που θα συντονίζει ο δημοσιογράφος και οδηγός αγώνων Δημήτρης Διατσίδης και θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων παρουσιάσεις σπορ μοτοσικλετών και συνεντεύξεις με Έλληνες οδηγούς αγώνων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου όπως οι Sete Gibernau, Max Biaggi, Alex Barros, Kenny Roberts, Carlos Checa, Loris Capirossi ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η μεταγραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή Valentino Rossi από τη Honda στη Yamaha. Ο 24χρονος Ιταλός οδηγός είναι κάτοχος 5 τίτλων τα οκτώ τελευταία χρόνια.
Πηγή: Magic TV
auto.in.gr
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα
- Ποιες χώρες θα είναι οι πλουσιότερες στην Ευρώπη μέχρι το 2030 – Ουραγός η Ελλάδα
- Μυτιλήνη: Σοβαρές ελλείψεις σε βασικά προϊόντα από την διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων
- Χολαργός: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Οργάνωνε εκδρομές με ποδήλατα για ανηλίκους
- Ο Γιώργος Παπασταμούλος συνδέει την Αθήνα με τους Κενυάτες δρομείς σε ένα ντοκιμαντέρ στα 2.500 μ. υψόμετρο
- «Το πιο τρελό πράγμα που έχει συμβεί στην καριέρα μου»: Περήφανος ο ΛεΜπρόν που έπαιξε στα Playoffs με τον γιο του
