Κυκλοφοριακές αλλαγές στη Λεωφ. Κηφισίας
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από απόψε το βράδυ, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, και έως τις 31 Μαρτίου 2004 στη Λεωφ. Κηφισίας.
Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από απόψε το βράδυ, Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, και έως τις 31 Μαρτίου 2004 στη Λεωφ. Κηφισίας.
Σύμφωνα με αυτές, οι οδηγοί που κινούνται προς Κηφισιά θα χρησιμοποιούν πλέον το νέο υπογειοποιημένο τμήμα της Λεωφ.Κηφισίας στο Φάρο Ψυχικού, στον οποίο πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής ανισόπεδου κόμβου που αναμένεται να ολοκληρωθούν το Μάρτιο του 2004.
Η υπόλοιπη κυκλοφορία προς το Νέο Ψυχικό θα πραγματοποιείται από την οδό Ολυμπιονικών στρίβοντας δεξιά πριν από την υπόγεια δίοδο και πριν από την οδό Αδριανού. Το Φεβρουάριο του 2004 αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή δύο νέων κόμβων, της οδού Σπύρου Λούη και της οδού Νεραντζιωτίσσης, οι οποίοι θα διευκολύνουν την κίνηση στην περιοχή του ΟΑΚΑ. Από τον τελευταίο κόμβο μάλιστα θα διέρχεται και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.
Όσο για τις εργασίες κατασκευής δύο νέων κόμβων στη Λεωφ.Κηφισίας -στην Αγία Βαρβάρα και στη Φιλοθέη- αυτές θα ξεκινήσουν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ
auto.in.gr
- Πάνος Ρούτσι: Βρισκόμαστε εδώ για να μη συνηθίσουμε τον θάνατο
- Τι είναι τελικά «φίλος» για το Instagram
- Ασήμι: Πώς μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα
- Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Στην κορυφή η «βασίλισσα» με ηγετικό Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 25.01.2026]
- Τραγωδία στην Πάτρα – Nεκροί δύο νέοι σε τροχαίο στην Παραλία

