H Αlfa Romeo ρίχνει την οροφή της Mi.To
Υφασμάτινη οροφή αναμένεται να αποκτήσει η Mi.To της Alfa Romeo, αμφισβητώντας την κυριαρχία των αντίστοιχων προτάσεων της BMW και της Audi.
Στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής αγοράς επιστρέφει η Mi.To, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν το ιταλικό μοντέλο να αποκτά ανοιχτό αμάξωμα.
Η spider εκδοχή της μικρής Alfa Romeo αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες, υιοθετώντας τα περισσότερα από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του κλειστού αμαξώματος.
Το τετραθέσιο cabrio αποτελεί δημιούργημα του κέντρου σχεδιασμού της Alfa Romeo, διατηρώντας τα σχεδιαστικά γνωρίσματα που παραπέμπουν στην εξωτική 8C.
Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον συγκεκριμένο τύπο αμαξώματος, η Mi.To spider θα εξοπλίζεται με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση των δυο ελατηρίων για κάθε τροχό και με το σύστημα παραμετροποίησης του αυτοκινήτου, γνωστό και ως Alfa DNA System.
Σε ότι αφορά τους κινητήρες, η λύση της υπερτροφοδοτήσης είναι αυτή που θα επιλεγεί τόσο για τα βενζινοκίνητα σύνολα, όσο και για τις εκδόσεις diesel.
auto.in.gr
- Δημάτος: «Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ προέχει η νίκη και την ερχόμενη Πέμπτη στη Φιλαδέλφεια»
- Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου
- Ρωσία: Ο Πούτιν ζήτησε να προστατευθούν οι κρίσιμης σημασίας υποδομές, καθώς εντείνονται οι ουκρανικές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Ευρωπαίοι επιδιώκουν διαπραγμάτευση με την Τεχεράνη για ασφαλή διάπλου
- Πότε πιάνει τα 2 ευρώ η βενζίνη – Αλαλούμ με το πλαφόν κέρδους
- Εβελίνα Παπούλια: Δεν μου ταιριάζει πολύ ο γάμος, με αγχώνει και δεν μπορώ να λειτουργήσω


