GP Μπαχρέιν 2009: Τρία στα τέσσερα για τον Jenson Button!
Ο Βρετανός κέρδισε ξανά με τη Brawn-Mercedes και διεύρυνε το βαθμολογικό του προβάδισμα! Διαβάστε εδώ για την εξέλιξη του αγώνα και δείτε τις φωτογραφίες από το Σακίρ.
Την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 πέτυχε στο Μπαχρέιν ο Jenson Button, καθώς η Brawn GP οριακά επικράτησε της Red Bull-Renault του Sebastian Vettel και της Toyota του Jarno Trulli.
Κατά συνέπειτα, ο Αγγλος αύξησε τη διαφορά τους στην κορυφή της βαθμολογίας στους 12 βαθμούς από τον δεύτερο Rubens Barrichello και στους 13 από τον S. Vettel.
Ο Lewis Hamilton τερμάτισε στην 4η θέση, για να πετύχει το καλύτερο φετινό του αποτέλεσμα, την ώρα που η 6η θέση του Kimi Raikkonen (πίσω από τη Brawn του Rubens Barrichello) χάρισε στη Ferrari τους πρώτους φετινούς της βαθμούς!
Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το GP του Μπαχρέιν, καθώς και τα αναλυτικά αποτελέσματα, τη βαθμολογία οδηγών και κατασκευαστών και δείτε τις φωτογραφίες από το τριήμερο στο Σακίρ.
auto.in.gr
- Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός: Ο Λεβαδειακός έχει τις διπλάσιες πιθανότητες για τα play offs (pic)
- Ισπανικός Εμφύλιος: Το πνεύμα της αντιλογίας, ο ολέθριος ρόλος του χρυσού
- Ένας στους 4 Βρετανούς ανησυχεί ότι θα απολυθεί λόγω τεχνητής νοημοσύνης
- Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: Στη φυλακή ο αρχηγός και άλλοι πέντε – Απολογούνται σήμερα οι δύο τελευταίοι
- Τη μέρα που ο Ντέμης Ρούσσος απήχθη από τη Χεζμπολάχ και κατέληξε όμηρος στον Λίβανο
- Το όνειρο, ο εφιάλτης, η αναγέννηση: Ο Μάρκους Ράσφορντ και μια ιδιαίτερη ιστορία


