
Ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις του οι C.McRae και Subaru
Μέσω της Skoda επιδιώκει να επιστρέψει στο WRC ο Colin McRae, ο οποίος θα ντυθεί και πάλι στα χρώματα της Subaru για να συμμετάσχει στον αγώνα-εκδήλωση, Bettega Memorial, στην Ιταλία.
O πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, Colin McRae, θα βρεθεί και πάλι πίσω από το τιμόνι ενός εργοστασιακού Subaru Impreza. Ο Σκοτσέζος θα οδηγήσει το φετινό αυτοκίνητο της ομάδας στο 20ο Bettega Memorial, που θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Δεκεμβρίου, στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Μπολόνια.
Ο αγώνας παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτόν και οι εργοστασιακές ομάδες των Ford, Skoda και Mitsubishi, αλλά και αρκετοί γνωστοί οδηγοί. Ανάμεσά τους θα είναι ο, έξι φορές νικητής του αγώνα, Andrea Navarra και ο πρωταθλητής των MotoGP, Valentino Rossi, που θα οδηγήσει μια Toyota Corolla WRC.
Ανυπομονώ πραγματικά δήλωσε ο C.McRae, ο οποίος στο παρελθόν έχει κερδίσει τρεις φορές -1991,1992 και 1993- τον αγώνα. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ γρήγορα στο νέο Impreza, παρόλο που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που οδηγούσα στο παρελθόν. Ο Α.Navarra έχει πολύ καλό ρεκόρ, θα είναι δύσκολο να τον κερδίσω εμπρός στους συμπατριώτες του, αλλά δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
Όσον αφορά στο μέλλον του, ο C.McRae εμφανίζεται πρόθυμος να επιστρέψει και πάλι στο WRC και οι φήμες τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ford, τη Subaru και τη Skoda. Πρόσφατα μάλιστα είχε συμμετάσχει και σε δοκιμές της τσεχικής ομάδας.
- «Ένας αλκοολικός και ένας άχρηστος» – O Όσκαρ Ουάιλντ και ο σκανδαλώδης αδερφός του
- Ανεργία στην Ευρώπη: Διψούν για εργασία, αναζητούν δουλειά και τελικά φεύγουν μετανάστες
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out στο ματς με τη Μονακό στα play in (pic)
- Επιστρέφουν τη Δευτέρα στα σχολεία οι μαθητές: Οι επόμενες αργίες και η λήξη των μαθημάτων
- Ένα βήμα μπρος, ένα πίσω: Πόλεμος (νεύρων) στη Μέση Ανατολή
- Λευτέρης Πετρούνιας – Βασιλική Μιλλούση: Η κόρη τους πήρε 4 μετάλλια στον πρώτο αγώνα της


