Ελέγχονται 481 ύποπτα Audi quattro που κυκλοφορούν στην Ελλάδα
481 τετρακίνητα αυτοκίνητα Audi A3, S3 και ΤΤ που κυκλοφορούν στη χώρα μας αφορά η επανορθωτική εξόρμηση που πραγματοποιεί η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για την επίλυση προβλήματος στον πίσω άξονα.
481 τετρακίνητα αυτοκίνητα Audi A3, S3 και ΤΤ που κυκλοφορούν στη χώρα μας αφορά η επανορθωτική εξόρμηση που πραγματοποιεί η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για την επίλυση προβλήματος στον πίσω άξονα.
Σύμφωνα με την Kosmocar επίσημη αντιπροσωπεία της Audi στην Ελλάδα το πρόβλημα εντοπίζεται στα πίσω ψαλίδια εξαιτίας της πιθανότητας εσωτερικής διάβρωσης των συνδέσμων τους με αποτέλεσμα να δυσχαιρένεται η ευκινησία του πίσω άξονα.
Οι ιδιοκτητές των 481 αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της Kosmocar για την πραγματοποίηση ελέγχου στα αυτοκίνητά τους.
Ο έλεγχος εντάσσεται στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ανάκλησης 41.980 τετρακίνητων Audi TT και S3 που κατασκευάστηκαν από το Σεπτέμβριο του 1998 μέχρι το Μάρτιο του 2000 αλλά και σε τετρακίνητα Α3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου 1998 και Μαρτίου του 2000.
auto.in.gr
- Πώς ξεπερνάμε τη μελαγχολία μετά τις γιορτές;
- Έπεσαν τσιμέντα από γέφυρα στη Νέα Ιωνία
- Σαρωτικοί έλεγχοι για Airbnb – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα
- Πώς πέθανε ο έρωτας των millennials για το ίντερνετ
- Συνταγή: Σπαγγέτι με σολομό και σπαράγγια
- Σε ποιες περιοχές θα μείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας
