Αναδιοργανώνει το δίκτυο των προμηθευτών της η Nissan
Σε αναδιάρθρωση του δικτύου των προμηθευτών της προχωρεί η Nissan, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης που επιβάλει η γαλλική Renault, κάτοχος του 36,8% της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Σε αναδιάρθρωση του δικτύου των προμηθευτών της προχωρεί η Nissan, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης που επιβάλει η γαλλική Renault, κάτοχος του 36,8% της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης της, η ιαπωνική εταιρεία έκανε δεκτή την προσφορά της αμερικανικής εταιρείας κατασκευής καθισμάτων και συστημάτων για το εσωτερικό του αυτοκινήτου Johnson Controls Holdings K.K. για την εξαγορά της θυγατρικής της Ikeda Bussan Company Limited, η οποία δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο.
Στελέχη της Nissan επεσήμαναν ότι η εξαγορά της θυγατρικής της από την Johnson Controls θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία συνεργασίας που θα ωφελήσει τόσο την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά αυτοκινήτου όσο και την αμερικανική εταιρεία που αναζητεί τρόπους για να ενδυναμώσει τη θέση της στην Ασία.
auto.in.gr
- Απαρηγόρητη η Ντενίζ Ρίτσαρντς για τον θάνατο του Πάτρικ Μαλντούν
- Η ερωτική χημεία δεν φέρνει την τέλεια σχέση
- Οι μάγισσες επιστρέφουν: Μπούλοκ και Κίντμαν στα Μαγικά Φίλτρα 2 – Πρώτο τρέιλερ
- Οι Δήμοι φτιάχνουν τα δικά τους 112 – «Βρίσκεστε στην υπόγεια διάβαση Χ. Αποφύγετε τη στροφή δεξιά, κίνδυνος εγκλωβισμού»
- «Γιατί μας αντιπαθούν στη Μέση Ανατολή;» – Η ιστορική απάντηση του Κένεντι που ξέχασαν όλοι οι πρόεδροι
- Ώρα για «θεσμικές απαντήσεις» από την Κοβέσι – Τι θα συζητήσει με τον Γ. Φλωρίδη




