34

«Αρκετά δημιουργική» χαρακτήρισε ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Πέμπτης με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και η οποία, όπως επισήμανε, πραγματοποιήθηκε χωρίς τη θεσμική ιδιότητά του ως προέδρου της ΓΣΕΕ. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Πολυζωγόπουλος υπογράμμισε ότι συνδικαλιστές και πρωθυπουργός βρίσκονται σε πορεία δημιουργικής σύνθεσης γύρω από τα προβλήματα που απασχολούν τη χώρα. Στο σημείο αυτό, μιλώντας ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ -όπως χαρακτηριστικά τόνισε- επισήμανε ότι στόχος όλων είναι να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης που είναι αναγκαία, ώστε να συμπορευθεί κάθε πολίτης προκειμένου να πάμε μπροστά.


Πεποίθηση του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι ότι ο κ. Σημίτης θα αξιοποιήσει τις σκέψεις και τις προτάσεις που τέθηκαν κατά τη συνάντηση.


Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν τέθηκε το θέμα των συνδικαλιστών του ΠΑΣΟΚ, που παρέθεσαν χθες προτάσεις τους, ο κ. Πολυζωγόπουλος ανέφερε ότι η συζήτηση ήταν πολυδιάστατη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ