45

Η σταρ των μιούζικαλ Τζούλι Αντριους τιμήθηκε από την Ένωση Τραγουδιστών με το βραβείο Ella, που έχει στόχο την προβολή της προσφοράς τραγουδιστών, των οποίων η πετυχημένη μουσική σταδιοδρομία συνδυάζεται με την προσφορά τους σε ανθρωπιστικούς σκοπούς.

Η «Μέρι Πόπινς» (1964) των παιδικών μας χρόνων -ερμηνεία που της χάρισε ένα Όσκαρ- παρέλαβε το βραβείο της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς.


Η 65χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία είχε προταθεί και το 1982 για το Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού και για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ Βίκτορ – Βικτόρια, αποδέχτηκε συγκινημένη την τιμητική διάκριση που της απένειμε η Ένωση Τραγουδιστών.


Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Ένωσης, η Τζ.Αντριους τιμήθηκε για την ανθρωπιστική συμβολή της στο ταμείο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα παιδιά, στο διεθνή φιλανθρωπικό σύλλογο «Σώστε τα Παιδιά» και σε άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις.


Η Ένωση Τραγουδιστών είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία ενισχύει το ταμείο υγείας και αρωγής των άνεργων επαγγελματιών τραγουδιστών και για αυτό το σκοπό συνεργάζεται με προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press