
Συνάντηση Σημίτη – Αγγελοπούλου εν όψει της επίσκεψης Ρογκ
Εν όψει της τακτικής επίσκεψης του αντιπροέδρου της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, στις 2 Μαΐου, κατά την οποία η Ελλάδα πρέπει να δείξει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, η πρόεδρος του «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
25
Εν όψει της τακτικής επίσκεψης του αντιπροέδρου της ΔΟΕ, Ζακ Ρογκ, στις 2 Μαΐου, κατά την οποία η Ελλάδα πρέπει να δείξει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, η πρόεδρος του «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η κ. Αγγελοπούλου απέφυγε να κάνει δηλώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε στον πρωθυπουργό τα βήματα που έχει κάνει η Οργανωτική Επιτροπή κατά το τελευταίο τρίμηνο. Παράλληλα, ανέφερε στον κ. Σημίτη τις μικρές καθυστερήσεις που παρουσιάζουν ορισμένα αθλητικά έργα.
Επίσης, κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η πεποίθηση ότι οι προσπάθειες όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στην Ολυμπιακή προετοιμασία πρέπει να ενταθούν και να μην υπάρξει εφησυχασμός, παρά τα… αναμενόμενα θετικά σχόλια του κ. Ρογκ.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι η πρόεδρος του «Αθήνα 2004» και ο κ. Σημίτης δεν μίλησαν για πιθανή υποψηφιότητά της για το Δήμο Αθηναίων, με την υποστήριξη και του κυβερνώντος κόμματος, καθώς ήδη η ΝΔ και ο δήμαρχος Δημήτρης Αβραμόπουλος έχουν εκφραστεί θετικά για το ενδεχόμενο αυτό.
Χθες, κατά την ενημέρωση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κανείς από τους βουλευτές δεν άσκησε κριτική κατά της προέδρου του «Αθήνα 2004». Μάλιστα, η τελευταία δέχτηκε τα συγχαρητήρια του τομεάρχη της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη για το έργο της, αλλά και τα κολακευτικά λόγια του τέως υπουργού Πολιτισμού Θεόδωρου Πάγκαλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι «έφαγε πόρτα» στην ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada 2
- UEFA Champions League: Η ημιτελική φάση έρχεται στο MEGA
- Στην Ιταλία ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον «Κήπο των Δικαίων» – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μιλάνου
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Αγωνία στο Μαξίμου
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός


