
«Έδεσαν» τα πλοία με προορισμό το νότιο Αιγαίο λόγω των ισχυρών ανέμων
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νότιο Αιγαίο απαγορεύτηκε από τις 06:00 σήμερα, Δευτέρα, ο απόπλους των επιβατηγών - οχηματαγωγών πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά που βρίσκονται νότια της Νάξου, καθώς και των πλοίων «Αίολος Εξπρές», High Speed I και High Speed III.
28
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο νότιο Αιγαίο απαγορεύτηκε από τις 06:00 σήμερα, Δευτέρα, ο απόπλους των επιβατηγών – οχηματαγωγών πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά για τα νησιά που βρίσκονται νότια της Νάξου, καθώς και των πλοίων «Αίολος Εξπρές», High Speed I και High Speed III.
Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν επιτράπηκε ο απόπλους των Sea Jet II για Τήνο – Μύκονο – Πάρο και High Speed II για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη.
Εξάλλου, η ΕΜΥ εξέδωσε σήμερα δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για το δυτικό Κρητικό, τη Θάλασσα Κυθήρων και το νοτιοδυτικό Κρητικό (άνεμοι θυελλώδεις 8 Μποφόρ), το νότιο Αιγαίο και το Ικάριο (άνεμοι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις). Νότια του 36,30 βόρειου παράλληλου η ένταση των ανέμων θα είναι 8 και τοπικά 9 Μποφόρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίντνεϊ Σουίνι «έφαγε πόρτα» στην ταινία Ο Διάβολος Φοράει Prada 2
- UEFA Champions League: Η ημιτελική φάση έρχεται στο MEGA
- Στην Ιταλία ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον «Κήπο των Δικαίων» – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μιλάνου
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η συζήτηση για τις άρσεις ασυλίας 13 βουλευτών της ΝΔ – Αγωνία στο Μαξίμου
- Betsson: Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση για το στοίχημα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Α1 Γυναικών: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, πρωταθλητής ο Αθηναϊκός


