
Ανώνυμο τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού καθήλωσε αεροσκάφος της ΟΑ
Η πτήση 322 της Ολυμπιακής που αναχώρησε την Τρίτη το πρωί από την Κωνσταντινούπολη επέστρεψε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ» έπειτα από ανώνυμη καταγγελία για βόμβα.
25
Η πτήση 322 της Ολυμπιακής που αναχώρησε την Τρίτη το πρωί από την Κωνσταντινούπολη επέστρεψε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ» έπειτα από ανώνυμη καταγγελία για βόμβα.
Ένα λεπτό μετά την αναχώρηση της πτήσης, στις 10:14, από το αεροδρόμιο, άγνωστος, μάλλον ηλικιωμένος, τηλεφώνησε στα γραφεία της Ολυμπιακής στην Κωνσταντινούπολη και ισχυρίστηκε πως στις αποσκευές της πτήσης 322 υπάρχει βόμβα.
Αμέσως ενημερώθηκε ο διευθυντής της Ολυμπιακής, Δημήτρης Παπίνης, ο οποίος κινητοποίησε τις Αρχές και το αεροσκάφος επέστρεψε αμέσως στο «Ατατούρκ». Μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποκαλύψει κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό ή βόμβα και η πτήση σχεδιάζεται να αναχωρήσει γύρω στις 13:00 για Αθήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Χωρίς τέλος η αγωνία για την εξαφάνιση της 43χρονης – Τι λένε ο αδελφός και η μητέρα της
- Ένας «μαέστρος» για τον Ολυμπιακό – Ποιος είναι ο Μικέλε Μπαράνοβιτς (vids)
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Τι απαντά για τον γάμο της στη Δράμα
- Ηγουμενίτσα: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από σύγκρουση οχημάτων στην εθνική οδό
- Super League: Συνέχεια στη μάχη της παραμονής με την 3η αγωνιστική των play out
- Μητσοτάκης: Αντιμέτωπος με σκάνδαλα και δημοσκοπική κατρακύλα ανακοινώνει μέτρα οικονομικής στήριξης

