
Eντός του 2001 θα αναλάβουν καθήκοντα έπειτα από σχετικό διαγωνισμό
Mέχρι το καλοκαίρι θα προκηρυχθούν οι θέσεις των 5.000 επαγγελματιών οπλιτών που προτίθεται να προσλάβει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Οι επιτυχόντες στο διαγωνισμό θα αναλάβουν υπηρεσία εντός του 2001.
56
Mέχρι το καλοκαίρι θα προκηρυχθούν οι θέσεις των 5.000 επαγγελματιών οπλιτών που προτίθεται να προσλάβει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Οι επιτυχόντες στο διαγωνισμό θα αναλάβουν υπηρεσία εντός του 2001.
Όπως δήλωσε ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αποστολάκης ήδη διαμορφώνονται τόσο οι όροι του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί όσο και το περιεχόμενο των συμβάσεων των επαγγελματιών στρατιωτών.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τη Μ.Τετάρτη η εφημερίδα Έθνος, η πρόσληψη θα γίνεται αρχικά για πέντε ή δέκα χρόνια και στη συνέχεια οι οπλίτες θα έχουν τη δυνατότητα να μονιμοποιηθούν. Οι αποδοχές των προσληφθέντων θα φτάνουν τις 250.000 δραχμές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιος είναι ο Σταύρος Φλώρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο Survivor
- Phantom X: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καράβα
- Συναγερμός στη Ρεάλ Μαδρίτης: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Φλορεντίνο Πέρεθ
- Το Fast & Furious μπαίνει με «σπασμένα φρένα» στη μικρή οθόνη
- Νέα εποχή στις κυβερνοεπιθέσεις – Χάκερ χρησιμοποίησαν ΑΙ για να βρουν κρίσιμο κενό ασφάλειας
- Δεν πήγε Βαλένθια ο Σλούκας

