
To πρόγραμμα των εκδηλώσεων του β κύκλου
Αρχίζει στις 19 Απριλίου ο δεύτερος κύκλος των εκδηλώσεων Ημέρες Έκφρασης και Δημιουργίας, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου. Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται για έβδομη συνεχή χρονιά από τους Φίλους του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη», με την υποστήριξη της HELEXPO ΔΕΘ ΑΕ.
45
Αρχίζει στις 19 Απριλίου ο δεύτερος κύκλος των εκδηλώσεων Ημέρες Έκφρασης και Δημιουργίας, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται για έβδομη συνεχή χρονιά από τους Φίλους του Ιδρύματος «Μελίνα Μερκούρη», με την υποστήριξη της HELEXPO ΔΕΘ ΑΕ.
Το πρόγραμμα του β κύκλου ξεκινά με μία συναυλία της Διαβαλκανικής Παιδικής και Νεανικής Χορευτικής Έκφρασης (19 έως 22 Απριλίου) και ακολουθεί η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών (12 έως 13 Μαΐου).
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εντάσσεται επίσης η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Παιδικής Ζωγραφικής και μιας ημερίδας με θέμα «Διαπολιτισμική εκπαίδευση» (9 Μαΐου στην Κοζάνη).
Στο αφιέρωμα συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η χορωδία των φοιτητών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, η οποία θα δώσει μία συναυλία στις 19 Μαΐου, και το Τμήμα Θεάτρου του πανεπιστημίου, που θα παρουσιάσει θεατρικά δρώμενα από τις 25 έως τις 30 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ολοκληρώνεται σήμερα η υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων
- Έξι ιδέες για ένα πρωινό γεμάτο ενέργεια
- Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες με 38άρια και βοριάδες στο Αιγαίο – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Έλεν Μπέρστιν: Χρυσός Λέοντας για το σύνολο της καριέρας της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας
- Πώς επηρεάζει ο Ιούλιος την ερωτική ζωή μας;
- Ο Ρον Χάουαρντ «έτρεμε μέσα στην ντουλάπα» γιατί το ζωντανό κοινό τον άγχωνε



