55

Την ενοικίαση τριών αεροσκαφών τύπου Boeing 737-200 ή 737-400 θα εξετάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας στη διάρκεια της συνεδρίασής του την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, η ενοικίαση των αεροσκαφών αυτών κρίνεται απαραίτητη για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του θερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρείας.


Η ΟΑ εξετάζει τη μίσθωση των τριών αεροσκαφών από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2001. Το μίσθωμα κάθε αεροπλάνου τέτοιου τύπου υπολογίζεται στα 100.000 δολάρια (36 εκατ. δρχ.) το μήνα.


Εν τω μεταξύ, συνέντευξη Τύπου παραχωρεί τη Δευτέρα η Ομοσπονδία Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ) με αφορμή την ιδιωτικοποίηση της ΟΑ. Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία πρόκειται να επισημάνουν την αναγκαιότητα οι μεταφορές να αποτελούν κοινωνικό αγαθό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ