Σύγκρουση αυτοκινήτου με τρένο στη Ροδόπη με ένα νεκρό
Ένας πολιτικός υπάλληλος του στρατού, ο Ιωάννης Μεμεκίδης, έχασε την Παρασκευή τη ζωή του σε σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή Βέννα της Ροδόπης, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Ο 40χρονος, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, δεν αντιλήφθηκε την αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Θεσσαλονίκη, και επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.
Ένας πολιτικός υπάλληλος του στρατού, ο Ιωάννης Μεμεκίδης, έχασε την Παρασκευή τη ζωή του σε σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή Βέννα της Ροδόπης, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ. Ο 40χρονος, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, δεν αντιλήφθηκε την αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη, και επιχείρησε να διασχίσει τη διάβαση. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.