Επίκαιρη ερώτηση Τσουκάτου για το θέμα της οδικής ασφάλειας
Επίκαιρη ερώτηση με την οποία ζητά να πληροφορηθεί για τη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα, στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Τσουκάτος.
35
Επίκαιρη ερώτηση με την οποία ζητά να πληροφορηθεί για τη λειτουργία του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, κατέθεσε σήμερα, Δευτέρα, στη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Τσουκάτος.
Παράλληλα, ο κ. Τσουκάτος ζητά να μάθει και για τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλονται, ώστε να περιοριστούν τα ατυχήματα στις μεγάλες εξόδους κατά τις νυχτερινές ώρες.
Εκτιμά, μάλιστα, ότι το πρόβλημα των τροχαίων δεν αντιμετωπίζεται αποσπασματικά, αλλά είναι θέμα πολιτικής βούλησης και άμεσων κινήσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης η αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Σέρρες
- Μπορεί μια πίτσα να μαρτυρήσει πότε δουλεύετε υπερωρίες και πότε έρχεται γεωπολιτικός «σεισμός»;
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Καιρός: Έρχονται τα πρώτα 40άρια: Μίνι καύσωνας και μετά βροχές και καταιγίδες
- Τσίπρας: Αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε πολιτική – Το backstage πριν τη συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Είδαμε (κι εμείς) την «Οδύσσεια» – Το ομηρικό πνεύμα διέπει την ταινία, αλλά δεν πρωταγωνιστεί
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442