
Είκοσι εννιά χιλιάδες βοοειδή εισήχθησαν στην Ελλάδα από τη Γαλλία τη διετία 1998-1999
Αθήνα: Είκοσι εννιά χιλιάδες ζώα έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τη Γαλλία κατά τη διετία 1998-1999, αναφέρει σε δημοσίευμά της τη Δευτέρα η εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Κάποια από αυτά έχουν σφαχτεί και προωθηθεί στην κατανάλωση, ενώ χιλιάδες άλλα εκτρέφονται ή χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή.
Είκοσι εννιά χιλιάδες ζώα έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τη Γαλλία κατά τη διετία 1998-1999, αναφέρει σε δημοσίευμά της τη Δευτέρα η εφημερίδα Ελευθεροτυπία. Κάποια από αυτά έχουν σφαχτεί και προωθηθεί στην κατανάλωση, ενώ χιλιάδες άλλα εκτρέφονται ή χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Γεωργίας, το 1998 εισήχθηκαν στη χώρα μας 2.431 βοοειδή αναπαραγωγής, 2.369 βοοειδή σφαγής, 10.917 βοοειδή εκτροφής και 620 βοοειδή άλλων κατηγοριών.
Το 1999 εισήχθησαν 1.104 βοοειδή αναπαραγωγής, 3.573 βοοειδή σφαγής και 7.438 βοοειδή εκτροφής και 708 βοοειδή άλλων κατηγοριών.
health.in.gr
- Η Ρωσία αυξάνει την πίεση στην Αρμενία λόγω εμβάθυνσης των δεσμών με την ΕΕ – Ανακάλεσε τον πρεσβευτή στο Γερεβάν για διαβουλεύσεις
- Καλή ευκαιρία για την Άρσεναλ (vid)
- Μπαρτζώκας: «Δύσκολη η σειρά με τον Παναθηναϊκό, είναι τρομερός αντίπαλος»
- Ιδανικό ξεκίνημα για την Άρσεναλ με γκολ του Χάβερτς (0-1 vid)
- Πόλο: ‘Εγινε χαμός στην απονομή του τροπαίου στον πρωταθλητή Ολυμπιακό (vid)
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι ημερομηνίες των τελικών της Stoiximan GBL