
Ενα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ για την Ινγκε ντε Μπρούιν – 53.77 στα 100μ. ελεύθερο
Η... ιπτάμενη Ολλανδέζα, η φοβερή Ινγκε ντε Μπρούιν, έκανε ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτήν τη φορά στην ημιτελική σειρά στα 100μ. ελεύθερο, κολυμπώντας σε 53.77. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν δικό της με 53.80 από τον περασμένο Μάιο.
75
Η… ιπτάμενη Ολλανδέζα, η φοβερή Ινγκε ντε Μπρούιν, έκανε ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτήν τη φορά στην ημιτελική σειρά στα 100μ. ελεύθερο, κολυμπώντας σε 53.77. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν δικό της με 53.80 από τον περασμένο Μάιο.
H Nτε Μπρούιν είχε σημειώσει ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ, την Κυριακή στα 100μ. πεταλούδας με 56.61, όταν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο.
Αυτονόητο είναι ότι η Ντε Μπρούιν είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό και στα 100μ. ελεύθερο, αφού οι χρόνοι των υπόλοιπων αθλητριών που πέρασαν στον τελικό της Πέμπτης, ούτε καν πλησιάζουν τη δική της επίδοση.
Το δεύτερο καλύτερο χρόνο πέτυχε η Αμερικανίδα Τζένι Τόμπσον, που έτρεχε στην ίδια ημιτελική σειρά, με 54.40.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο
- Αφθώδης πυρετός: «Θυσιάζουν τη Λέσβο για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα»
- «Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη»: Η ζωή στη Γάζα έξι μήνες μετά την «εκεχειρία»


