
Κατευναστικές προσπάθειες καταβάλλουν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας
Προσπάθεια να ρίξουν τους τόνους καταβάλλουν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη νέα κρίση που εκδηλώθηκε στο κόμμα, την προηγούμενη Πέμπτη, με αφορμή τις φήμες για απομάκρυνση του Αρη Σπηλιωτόπουλου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου. Λάδι στη φωτιά αποτέλεσαν και οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη, ο οποίος παρότρυνε τον Αρη Σπηλιωτόπουλο να παραιτηθεί, αφού ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.
38
Προσπάθεια να ρίξουν τους τόνους καταβάλλουν κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, μετά τη νέα κρίση που εκδηλώθηκε στο κόμμα, την προηγούμενη Πέμπτη, με αφορμή τις φήμες για απομάκρυνση του Αρη Σπηλιωτόπουλου από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου. Λάδι στη φωτιά αποτέλεσαν και οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη, ο οποίος παρότρυνε τον Αρη Σπηλιωτόπουλο να παραιτηθεί, αφού ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.
Αναφερόμενος στο θέμα Σπηλιωτόπουλου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε στην εφημερίδα Εξουσία ότι στη συνάντηση της Πέμπτης δεν συζητήσαμε τέτοιο θέμα, ούτε παρατήρησα κάποια ένταση. Στο ίδιο κλίμα κινούνται και οι δηλώσεις του Δημήτρη Σιούφα, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι δεν ετέθη τέτοιο θέμα.
Επισήμως, πάντως, η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται ότι προετοιμάζεται για τη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Κώστας Καραμανλής έχει ήδη στα χέρια του τις εισηγήσεις του Γιώργου Βουλγαράκη και του Γιώργου Αλογοσκούφη, καθώς και άλλων τεχνοκρατών. Οι τομεάρχες προτείνουν στον πρόεδρο να αναφέρει στην ομιλία του σχέδιο για φορολογικές ελαφρύνσεις, διαρθρωτικές αλλαγές και επιτάχυνση των ιδιωτικοποιήσεων.
Οχι άλλη εσωστρέφεια ζητά ο Προκόπης Παυλόπουλος
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ημερησία, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καλεί τα στελέχη του κόμματος να εκφράζουν τις διαφωνίες τους στα όργανα του κόμματος και να μην τις περιφέρουμε μέσω των ερτζιανών και του Τύπου.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τονίζει ότι το 43% των ψηφοφόρων που προτίμησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ενδιαφέρεται για τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός, αλλά για τα μεγάλα προβλήματα του τόπου, και όσο μένουμε στη μιζέρια της εσωστρέφειας, τόσο παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι αφήνουμε μια κακή κυβέρνηση να κάνει λάθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αθήνα: Η περίεργη πινακίδα και τι πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί
- Μπρούκλιν Νετς – Μιλγουόκι Μπακς 96-90: Η κατρακύλα συνεχίζεται… (vids)
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών – Από πότε θα ισχύει