Ανοδος 0,62% την Παρασκευή στη Σοφοκλέους
Με άνοδο της τάξης του 0,62% έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών στη σημερινή τελευταία συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας και διαμορφώθηκε στις 3.997,99 μονάδες. Ο όγκος των συναλλαγών ανήλθε σε 74,4 δισ. δραχμές.
46
Με άνοδο της τάξης του 0,62% έκλεισε ο γενικός δείκτης τιμών στη σημερινή τελευταία συνεδρίαση της χρηματιστηριακής εβδομάδας και διαμορφώθηκε στις 3.997,99 μονάδες. Ο όγκος των συναλλαγών ανήλθε σε 74,4 δισ. δραχμές.
Στους επιμέρους κλαδικούς δείκτες, μόνο ο κλάδος των Leasing υποχώρησε, καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 0,54%. Οι υπόλοιποι δείκτες έκλεισαν ανοδικά.
Ειδικότερα, με άνοδο έκλεισαν οι δείκτες των Aσφαλειών (0,38%), των Bιομηχανιών (0,67%), των Διαφόρων (0,10%), των Επενδύσεων (0,26%), των Κατασκευών (1,80%), η Παράλληλη Αγορά (3,72%), ο δείκτης των Συμμετοχών (0,69%) και των Τραπεζών (0,33%).
Οι δείκτες υψηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 20 και FTSE/ASE Mid 40, ενισχύθηκαν κατά 0,48% και 0,95% αντίστοιχα.
Από τις μετοχές που τέθηκαν σε διαπραγμάτευση 290 σημείωσαν άνοδο, 44 κατέγραψαν πτώση και 37 παρέμειναν στα ίδια επίπεδα με τη χθεσινή συνεδρίαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Υπάρχει περίπτωση ο λύκος να επιτεθεί σε άνθρωπο;
- Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Τι προβλέπουν τέσσερις μετεωρολόγοι
- Γιατί το Landman είναι κάτι περισσότερο από πετρελαϊκή προπαγάνδα του «drill, baby, drill»
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην πριγκίπισσα Ειρήνη
- «Ο Μπογκντάνοβιτς είναι ο μεγάλος στόχος της Παρτιζάν για το καλοκαίρι»
- Κρήτη: Έσπασε ρεκόρ στο αλκοτέστ – Ήταν «τύφλα» στο μεθύσι και έπεσε πάνω σε περιπολικό

