Παραιτήθηκε ο Σπύρος Κουνιάκης από την προεδρία του ΧΑΑ
Την παραίτησή του υπέβαλε απόψε ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών Σπύρος Κουνιάκης, η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γιάννο Παπαντωνίου.
0
Την παραίτησή του υπέβαλε απόψε ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών Σπύρος Κουνιάκης, η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας Γιάννο Παπαντωνίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουνιάκης είχε υποβάλει παραίτηση για προσωπικούς λόγους και πριν από έξι μήνες. Φήμες ανέφεραν ότι η απομάκρυνση του κ. Κουνιάκη είχε προαποφασιστεί από την ηγεσία του ΥΠΕΘΟ στο πλαίσιο των μέτρων για την αναδιάρθρωση του χρηματιστηρίου. Τη θέση του κ. Κουνιάκη αναμένεται να καταλάβει ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Παραγώγων, Παναγιώτης Αλεξάκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Ο Τραμπ στέλνει στον Κόλπο το αεροπλανοφόρο από την Καραϊβική – Τι λένε τα αμερικανικά ΜΜΕ
- Γεώργιος Παπανδρέου: Το τσουβάλι και η στρούγκα
- Αριστείδης Μανωλάκος: Πέθανε ο δημοσιογράφος και πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ
- Αθώος, ευγενικός, γεμάτος φως: Η πρώτη σύζυγος του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ «έσπασε» τη σιωπή της για τον θάνατό του
- Φως στο Τούνελ: Ερευνώντας υποθέσεις που σοκάρουν
- Αυτό είναι το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League

