
Τη Δευτέρα συζητά η ΓΣΕΕ τις κυβερνητικές προτάσεις για την απασχόληση
Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει η εκτελεστική γραμματεία της ΓΣΕΕ, προκειμένου να καθορίσει τη στάση της για το πακέτο προτάσεων που παρουσίασε η κυβέρνηση και αφορά στο θέμα της απασχόλησης.
25
Τη Δευτέρα θα συνεδριάσει η εκτελεστική γραμματεία της ΓΣΕΕ, προκειμένου να καθορίσει τη στάση της για το πακέτο προτάσεων που παρουσίασε η κυβέρνηση και αφορά στο θέμα της απασχόλησης.
Σχετικά με τις νέες εργασιακές ρυθμίσεις, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, ανέφερε ότι η καθιέρωση του 35ώρου αποτελεί αναγκαστική προϋπόθεση, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στον κοινωνικό διάλογο που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. Οι νέες ρυθμίσεις έχουν προκαλέσει την αντίδραση όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων, συμπεριλαμβανομένης της ΠΑΣΚΕ που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ.
Το πακέτο προτάσεων του υπουργού Εργασίας, Τάσου Γιαννίτση, το οποίο ενέκρινε και ο πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, προβλέπει αλλαγές στο καθεστώς των υπερωριών, των ομαδικών απολύσεων, των ασφαλιστικών εισφορών, καθώς και στο ωράριο εργασίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Αεροσκάφος της United Airlines χτυπά φορτηγό σε αυτοκινητόδρομο του Νιου Τζέρσεϊ πριν προσγειωθεί
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας
- ΦΠΑ: Έρχεται κούρεμα» έως 80% στα πρόστιμα για εκπρόθεσμες δηλώσεις
- Αντικαταστάθηκε ο διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Ωρωπού με απόφαση Κικίλια
- Πώς το scrolling επηρεάζει τον εγκέφαλό μας
- ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης ζητά εκλογές και οδηγείται σε «μετωπική» με τον Μητσοτάκη

